(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PBCCFMD'); Konepaja Turku - ketterä metallipaja palveluksessasi

Konepaja Turku – koneistus pitkällä kokemuksella

Olemme ammattitaitoinen konepaja Turun seudulla. Masemat palvelee pitkällä kokemuksella erikokoisia asiakkaita Turussa ja muualla Suomessa.

Masemat perustettiin vuonna 1989, mistä lähtien olemme tarjonneet asiakkaillemme luotettavia ja tarkkoja konepajapalveluja. Toimipisteemme sijaitsee Naantalissa. Konepajamme asiakkaita ovat erikokoiset yritykset seudulla Turku ja ympäri Suomen. Keskeinen osa metallipajamme toimintatapaa on avoin ja selkeä kommunikointi asiakkaan kanssa. Myös sovitussa aikataulussa pysyminen on meille ensisijaisen tärkeää. Metallipajan toiminnan ytimessä on alihankintana tehtävä koneistus.

Monipuolinen ja ketterä yhteistyökumppani

Olemme joustava ja ketterä konepaja Turussa! Monipuolinen konekantamme ja osaava henkilökuntamme takaavat, että meiltä onnistuvat myös vaativammatkin työt. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla pystymme hoitamaan kokonaisvaltaisesti myös esimerkiksi tuotteiden pintakäsittelyn, jolloin asiakas voi jättää koko prosessista huolehtimisen alusta loppuun saakka täysin meidän vastuullemme.

Olemme ketterä toimija, jolla on suhteessa kokoonsa erittäin laajat mahdollisuudet myös hyvin erilaisten osien työstämiseen. Tarvittaessa meillä on mahdollisuus taipua joustavasti myös nopeisiin toimituksiin.

Metallipajaltamme tilattavat erät vaihtelevat muutamasta kappaleesta aina useiden tuhansien kappaleiden sarjoihin. Konepajamme varustus on nykyaikainen ja monipuolinen, minkä ansiosta meiltä onnistuvat myös esimerkiksi erityistä tarkkuutta vaativat koneistus- ja muut työt. Meille on tärkeää kehittää sekä konepajamme varustusta että omaa osaamistamme jatkuvasti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta!

Konepajamme Turussa työstää lähes kaikkia metallilaatuja ja muovia

Turun seudulla Naantalissa sijaitsevan konepajamme keskeisemmät alihankintana toteutettavat työt ovat mm.

CNC-koneistus on kuulunut konepajamme toimintaan yrityksemme perustamisesta saakka. Alihankintakoneistus tehdään aina joustavasti asiakkaan tarpeet edellä.

Metallipajamme tarvikkeet ovat erittäin moderneja, ja käytämme ohjelmoinnissa tarpeen mukaan myös solid-malleja. Meillä on kattava valikoima CNC-koneita, ja esimerkiksi käytössämme olevan kaksikaraisen sorvauskeskuksen avulla meiltä onnistuvat koneistukset kerralla valmiiksi periaatteella. Kun haussa on osaava metallipaja tai konepaja Turussa, muista meidät.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

050 5699 399

Copyright © 2024 Masemat Oy