Konepaja Turku - koneistus pitkällä kokemuksella

Konepaja Masemat palvelee pitkällä kokemuksella erikokoisia asiakkaita Turun seudulla ja muualla Suomessa.

Olemme vuonna 1989 perustettu yritys, toimipisteemme sijaitsee Naantalissa. Konepajamme asiakkaita ovat erikokoiset yritykset seudulla Turku ja ympäri Suomen. Keskeinen osa toimintatapaamme on avoin ja selkeä kommunikointi asiakkaan kanssa. Myös sovitussa aikataulussa pysyminen on meille ensisijaisen tärkeää. Toimintamme ytimessä on alihankintana tehtävä koneistus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

CNC-koneistus   cnc-koneistus

Monipuolinen ja ketterä yhteistyökumppani

Monipuolinen konekantamme ja osaava henkilökuntamme takaavat, että meiltä onnistuvat myös vaativammatkin työt. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla pystymme hoitamaan kokonaisvaltaisesti myös esimerkiksi tuotteiden pintakäsittelyn, jolloin asiakas voi jättää koko prosessista huolehtimisen alusta loppuun saakka täysin meidän vastuullemme.

Olemme ketterä toimija, jolla on suhteessa kokoonsa erittäin laajat mahdollisuudet myös hyvin erilaisten osien työstämiseen. Tarvittaessa meillä on mahdollisuus taipua joustavasti myös nopeisiin toimituksiin.

Metallipajaltamme tilattavat erät vaihtelevat muutamasta kappaleesta aina useiden tuhansien kappaleiden sarjoihin. Konepajamme varustus on nykyaikainen ja monipuolinen, minkä ansiosta meiltä onnistuvat myös esimerkiksi erityistä tarkkuutta vaativat koneistus- ja muut työt. Meille on tärkeää kehittää sekä konepajamme varustusta, että omaa osaamistamme jatkuvasti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta!

Työstämme lähes kaikkia metallilaatuja ja muovia

Turun seudulla Naantalissa sijaitsevan konepajamme keskeisemmät alihankintana toteutettavat työt ovat mm.

CNC-koneistus on kuulunut toimintaamme yrityksemme perustamisesta saakka. Alihankintakoneistus tehdään aina joustavasti asiakkaan tarpeet edellä.

Konepajamme tarvikkeet ovat erittäin moderneja ja käytämme ohjelmoinnissa tarpeen mukaan myös solid-malleja. Meillä on kattava valikoima CNC-koneita, ja esimerkiksi käytössämme olevan kaksikaraisen sorvauskeskuksen avulla meiltä onnistuvat koneistukset kerralla valmiiksi periaatteella.

Lue täältä lisää toimipisteemme konekannasta!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

50 5699 399

Copyright © 2018-2020 MaseMat Oy