CNC-koneistus

CNC-koneistus on kuulunut Masematin toimenkuvaan jo vuodesta 1989 lähtien, joten ammattitaitomme on vankalla pohjalla. Konekantamme on nykyaikaista ja hyödynnämme koneistuksessa myös 3D-ohjelmistoja – näin saavutetaan riittävä tarkkuus hyvin vaativienkin piensarjojen valmistuksessa. Laatu ja tarkkuus ovat olleet meille koko historiamme ajan toimintamme kantavia arvoja.

Noudatamme aina sovittua tuotantoaikataulua ja teemme vaativatkin työt asiakkaan toivomusten ja yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

CNC-koneistus   Ammattitaitoinen CNC-koneistaja pystyy koneistamaan melkeinpä mitä vain!

CNC-koneistus asiakkaan toiveiden mukaan

Mitä kaikkea pystymme koneistamaan? Lähestulkoon mitä tahansa, muodosta riippumatta. Ammattitaitoinen CNC-koneistaja kykenee erittäin monipuolisiin ja moimuotoisiin töihin, toteuttaen asiakkaan toiveet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Koneistamme sekä metalleja että muoveja

Jyrsimme ja sorvaamme useita eri materiaaleja. Valmistamme osia esimerkiksi nuorrutusteräksestä (42CrMo4), rosterista (AISI 304) ja haponkestävästä teräksestä (AISI 316). Lisäksi koneistamme myös alumiinia, valuteräksiä, messinkiä, kuparia, Hardoxia sekä erilaisia muovilaatuja.

Karkaistujen kappaleiden CNC-koneistus

Koneistamme myös karkaistuja osia eli teemme metallin kovasorvausta. Koneistus on hiontaa tehokkaampi ja edullisempi työtapa erityisesti silloin, kun sarjakoot ovat suuremmat. Karkaistujen kappaleiden koneistus säästää merkittävästi kustannuksia, kun erillistä hiontaa ei tarvita.

CNC-koneistus   CNC-koneistus osa

Valmistamme sarjoja sekä yksittäiskappaleita

Tilattavat sarjakoot voivat vaihdella muutaman kappaleen sarjoista tuhansien kappaleiden sarjoihin. Valmistamme kappaleita monipuolisesti ja suurta tarkkuutta vaativienkin osien valmistus onnistuu laadukkaasti.

Käytettävät ohjelmistot ja konekanta

CNC-koneistusohjelmat eli työstöradat teemme CAM-ohjelmistoilla. WinCam on erittäin tehokas työkalu erityisesti yksinkertaisten osien nopeassa sorvauksessa. Edgecamin avulla voimme tehdä myös muotojyrsintää eli tehdä työstöradat suoraan solid-mallinnuksen perusteella.

Sorveja meiltä löytyy neljä erilaista, uusimpana erittäin laadukas ja monipuolinen Doosan Puma 2100 SY -sorvauskeskus. Käytössämme on lisäksi Doosan NM 510 -työstökeskus sekä Lagun GVM 5-SP -työkalujyrsinkone.

Lue lisää konekannastamme »

Piirustukset voit toimitta meille monessa eri tiedostomuodossa, muun muassa: PDF, DXF, DWG, SLDPRT.

Masemat - luotettava yhteistyökumppanisi CNC-koneistuksessa

Teemme CNC-koneistusta vankalla ja pitkäaikaisella ammattitaidolla - tuotamme huippulaatuisia kappaleita työstettävästä materiaalista riippumatta. Nykyaikainen konekantamme ja 3D-ohjelmistot mahdollistavat tehokkaat ja monipuoliset koneistukset. Ammattitaidon ja toimitusvarmuuden takaavat vuosien kokemus alalta, pienen yrityksen joustavuus sekä hyvät yhteistyöverkostot. Yhteistyöverkostomme avulla voimme toimittaa tuotteet pintakäsiteltyinä valmiina asiakkaalle.

Sorvaamme ja jyrsimme tuotteita teollisuuden toimijoille koko Suomen alueella. Pajamme sijaitsee Naantalissa, Turun läheisyydessä.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2018-2020 MaseMat Oy