(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PBCCFMD'); Alihankintakoneistus lujalla ammattitaidolla | Masemat

Alihankintakoneistus vuosikymmenten kokemuksella

Alihankintakoneistus on toimiva ratkaisu monenlaisille yrityksille. Me Masematilla panostamme modernin konekannan lisäksi henkilökuntamme osaamiseen. Meiltä alihankintakoneistus onnistuu raudanlujalla kokemuksella.

Olemme CNC-koneistukseen erikoistunut yritys, jonka toimintatapa on joustava: meiltä onnistuvat nopeallakin aikataululla hyvin erikokoisten tuotteiden koneistus. Teemme koneistusta: sorvausta ja jyrsintää sekä kokoonpanoja asiakkaan piirustusten mukaan. Meiltä monipuolinen alihankintakoneistus asiakkaan tarpeet edellä.

Alihankintakoneistuksen asiakkaamme ovat erikokoisia yrityksiä eri puolella Suomea, ja oma toimipisteemme sijaitsee Naantalissa. Haluamme, että jokainen asiakkaamme on työn jälkeemme ja palveluumme erittäin tyytyväinen. Panostammekin pitkiin ja keskinäiseen luottamukseen perustuviin asiakassuhteisiin.

Yhteistyökumppaniemme verkosto on laaja. Asiakas voi jättää koko alihankintakoneistusprosessista huolehtimisen meille, sillä käytämme yhteistyökumppaniemme verkostoa tarpeiden mukaan muun muassa pintakäsittelyihin, kuten sinkityksiin, anodisointeihin ja fosfatointeihin. Esimerkiksi hitsaukset teetämme alihankintana.

Alihankintakoneistus asiakkaan tarpeet edellä

Naantalin konepajallamme meillä on kattava, moderni konekanta. Huolehdimme siitä, että varustuksemme pysyy ajan tasalla ja tarjoaa osaavaalle henkilökunnallemme parhaat mahdolliset välineet tarkkaan ja laadukkaaseen työnjälkeen. Käytämme koneistuksen tukena runsaasti myös esimerkiksi CAM-ohjelmistoja. Meille onkin erittäin tärkeää pitää konekantamme, mutta toisaalta myös henkilökuntamme osaaminen ajan tasalla. Siksi panostammekin konepajamme varustelun lisäksi myös henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen.

Sovituissa aikatauluissa pysyminen sekä selkeä ja avoin kommunikaatio kuuluvat toimintamme keskiöön.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnastamme ja alihankintakoneistuksesta.

Palvelemme kaikkialla Suomessa

Olemme kerryttäneet kokemusta CNC-koneistuksesta jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Jotkut työntekijöistämme ovat olleet mukana toiminnassamme yrityksemme perustamisen alkuvaiheesta saakka. Vaikka toimipisteemme sijaitsee Naantalissa Turun kupeessa, palvelemme asiakkaita ympäri Suomea.

Jyrsimme ja sorvaamme materiaaleja laidasta laitaan. Valmistamme osia muun muassa

  • nuorrutusteräkset
  • rakenneteräkset
  • ruostumattomat
  • haponkestävät
  • alumiinit
  • messingit
  • valuteräkset
  • muovi

Kattavan konekantamme ja taitavan henkilökuntamme ansiosta pystymme toteuttamaan erilaisia ja erikokoisia osia erittäin laajasti, tarkasti ja laadukkaasti. Tarvittaessa meiltä onnistuvat myös laajojen, halkaisijaltaan jopa puolen metrin kokoisten osien koneistus.

Haluatko kuulla lisää alihankintakoneistuksesta?

Katso täältä yhteystietomme, niin etsitään sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Meiltä onnistuu alihankintakoneistus tarpeeseen kuin tarpeeseen!

Copyright © 2024 Masemat Oy