(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PBCCFMD'); CNC jyrsintä | Ammattitaitoinen CNC jyrsintä | Masemat Oy

CNC jyrsintä

CNC jyrsintä, kuten CNC sorvauskin, on lastuavaa kappaleen työstöä. Pystymme tekemään todella monipuolista ja vaativaakin koneistusta nykyaikaisen ja laadukkaan konekantamme ansiosta. Koneistamme alihankintana eri teollisuuden alojen tuotteita.

Teemme kaikenlaista jyrsintää ja valmistamme monimuotoisia ja vaativiakin kappaleita teollisuuden käyttöön. Voimme tehdä 3D-jyrsintää myös muotojyrsintänä asiakkaan lähettämän solid-mallinnuksen perusteella.

Jyrsimme kaikkia metallilaatuja sekä muoveja. Teemme erilaiset alihankintajyrsinnät teollisuuden tarpeisiin.

Koneistamme monimuotoiset ja vaativatkin kappaleet

Koneistusohjelmat ja työstöradat koostamme CAM-ohjelmistolla, jonka jälkeen tiedot siirretään sorville. Työstökeskus koneistaa osat asetusten mukaisesti. CNC jyrsinnän lopputulos on mittatarkka ja laadukas.

masemat
CNC jyrsintä onnistuu meiltä haastaviinkin kappaleisiin.
Työlaatumme on tarkkaa ja laadultaan erinomaista.

CNC jyrsintä ja sorvaus piirustuksista

Jyrsimme ja sorvaamme kappaleet normaalisti asiakkaan piirustusten perusteella. Teemme koneistusohjelmat CAM-ohjelmistoilla. Käytössämme on WinCam ja Edgecam- ohjelmistot. WinCam on hyödyllinen erityisesti sorvauksessa – pystymme tekemään yksinkertaisia osia hyvinkin nopeasti.

Voimme vastaanottaa piirustukset jyrsintää ja sorvausta varten lähes missä tiedostomuodossa tahansa. Normaaleiden PDF: ien ohella meille käyvät myös esim. DXF, DWG, SLDPRT-muodot.

Muotojyrsintä mallinnuksen perusteella

Lisäksi palveluihimme kuuluu myös muotojyrsintä. Voimme tehdä koneistusohjelmia solid-mallinnuksista. Edgecam tekee työstöradat suoraan solidin perusteella.

CNC jyrsintä ja sorvaus sopii metalleille sekä muoveille

Jyrsintä ja sorvaus voidaan toteuttaa useista eri materiaaleista valmistettaville osille: esimerkiksi 42CrMo4 (nuorrutusteräs), S355, AISI 304 (RST), AISI 316 (HST). Koneistamme myös kuparia, messinkiä, valuteräksiä, Hardoxia, erilaisia muovilaatuja ja komposiittia.

Erikoisuutena voimme mainita metallin kovasorvauksen eli karkaistujen kappaleiden koneistuksen. Isoissa sarjoissa kovasorvaus on tehokkaampaa ja edullisempaa kuin hionta, joka voidaan näin jättää toimitusketjusta kokonaan pois.

Kappaleiden koko

CNC jyrsintä onnistuu yrityksessämme työstökeskuksen pöydän koon mukaisesti, pöydän koko on (x) 1020mm x (Y) 510mm, korkeusliike (z) on 625mm. CNC-jyrsin on varustettu lisäksi 4-akselilla, joka on myös ohjelmoitava.

Sarjat ja yksittäiskappaleet

Tyypillisesti valmistamme noin 20-2000 kappaleen sarjoja. Myös monen tuhannen kappaleen sarjoja, piensarjat ja yksittäiskappaleet kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olemme laadukas, joustava ja kilpailukykyinen koneistuksen ammattilainen!

CNC jyrsintä, sorvaus ja koneistus ovat kuuluneet palveluihimme jo vuodesta 1989 lähtien. Moderni konekanta ja nykyaikaiset ohjelmistot takaavat riittävän tarkkuuden hyvin vaativienkin piensarjojen valmistuksessa. Valmistamme komponentteja alihankintana teollisuuden toimijoille.

Palvelemme teollisuutta ja alihankkijoita ympäri Suomen

Pajamme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Naantalissa. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja pyydä tarjous CNC jyrsinnästä, niin selvitetään, miten voimme palvella juuri sinua.

Copyright © 2024 Masemat Oy